Global Struct Design SRL dispune de specialisti cu experienta, pregatiti sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a rezolva proiectele la inalte standard de calitate.

Prin utilizarea programelor de proiectare asistată de calculator de către specialişti în domeniu sunt obţinute proiecte şi soluţii tehnice complete şi profesionale pentru lucrarile realizate de noi. Pentru Global Struct Design SRL profesionalismul şi calitatea serviciilor oferite primează în faţa oricăror interese.

Firma pune pe primul loc clientul şi interesele acestuia, păstrând echidistanţa atât faţă de firmele de execuţie, cât şi fată de furnizorii de echipamente. Astfel, firma Global Struct Design SRL oferă proiecte în care să se respecte cât mai mult posibil preferinţele clientului, respectând totodată legislaţia şi normele tehnice în vigoare şi care să ofere toate informaţiile de care are nevoie executantul pentru realizarea lucrării.

Organizarea şi concepţia proiectului sunt făcute astfel încât rezultatul final să îndeplinească cele mai înalte standarde şi cerinţe, nu numai din punct de vedere al conţinutului, ci şi în ceea ce priveşte prezentarea.

Colectivul care participă la realizarea proiectelor se adaptează cerinţelor pentru fiecare proiect în parte.

Logo

Punctele noastre forte

  • Planificare profesionala pentru solutii economice;
  • Experienta relevanta in domeniu;
  • Know-how tehnic;
  • Design personalizat pentru orice cerinta;
  • Contactele cu ingineri, urbanisti si arhitecti profesionisti;
  • Timp scurt de realizare si respectarea stricta a termelor.
diploma1
diploma2
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search